تبریک به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ و همزمانی آن با ماه خدا، رمضان الکریم

به نام خدای بهار آفرین
بهار آفرین را هزار آفرین

سلام بر دانشجویان عزیز
تبریک بر شما به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ و همزمانی آن با ماه خدا، رمضان الکریم.
▫🔸🔸▫
مسئولان دانشگاه برای آماده سازی محیط و امکانات جهت حضور سبز دانشجویان و آغاز فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شما عزیزان در حال تلاش و پیگیری های مداوم هستند. اگر چه از ابتدای نیم سال جاری آمادگی حضوری شدن دانشگاه وجود داشت که به دلیل شرایط حاد بهداشتی به تاخیر افتاد، اکنون که به فضل پروردگار شرایط حضور فراهم شده، شایسته است دانشجویان عزیز به چند نکته توجه نمایند.

۱. این دانشگاه که با نام نامی و اسم گرامی “قرآن و عترت” زینت گرفته، دارای دانشجویانی فرهیخته و با فضیلت است و این افتخار بزرگی برای مسئولان دانشگاه است که خدای را بر این نعمت شاکریم. امید است فرصت پیش رو در ماه رمضان را برای خودسازی و اهتمام به مصحف شریف و قرآن عزیز سرلوحه برنامه های خود قرار دهیم.

*۲.دانشجویان عزیز همواره توجه کامل به قوانین دانشگاه و الزامات شرعی داشته اند. تنها یاد آوری در مورد آیین نامه پوشش دانشگاه که دانشجویان هنگام ثبت نام آن را تایید و امضا نموده اند ضروری است.
▫▫▫
الف. ” برخورداری از پوشش اسلامی شامل:
چادر مشکی، مانتو و شلوار مناسب، جوراب و پرهیز از پوشیدن لباسهایی که مروج فرهنگ بیگانه است.”
ب. “پرهیز از آرایش و رعایت ظواهر شرعی چهره برای آقایان و خانم ها”*
ج. اهتمام جدی به رعایت قوانین اموزشی برای یادگیری بهتر و اتشالله موفقیت همه عزیزان
د. تلاش برای یادگیری و مهارت افزای برای خدمت به دین و جامعه با نیت رضای الهی
ه-رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک.
از نظرات و پیشنهادهای سازنده دانشجویان عزیز در جهت رشد و تعالی دانشگاه استقبال می کنیم.

مشام جانتان به عطر محبت خداوندی معطر باد.

معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشگاه