نکات ضروری برای نیمسال تحصیلی جاری ویژه دانشجو

دانشجوی محترم

باسلام

و باامید به اینکه با لطف خداوند و تلاش خود ترم گذشته را با موفقیت سپری کرده باشید.بخاطر اینکه در طول ترم و بویژه در آخر ترم آینده با مشکلی روبرو نشوید به موارد زیر به صورت کامل و دقیق توجه نمایید:

۱-حضور در تمام جلسات و بویژه جلسه اول هر درس امری ضروری و لازم است زیرا در اولین جلسه هر درس دورنمای کامل ترم از ابتدا تا انتها توسط استاد تبیین می گردد.

۲-چنانچه خدای ناکرده استادی فراموش نمود، وظیفه نماینده کلاس است که به استاد یادآوری نماید تا در اولین جلسه، منبع، سرفصل، تحقیق یا تکلیف، نوع امتحان، زمان، بارم و تعداد سوالات، امتحان میان ترم و یا هر مورد دیگری که دانشجو باید بداند را بیان نماید.

۳- تمامی جلسات توسط سامانه آموزشی حضور و غیاب انجام می گیرد.لذا در صورت عدم حضور بیش از حد قانونی طبق مقررات عمل خواهد شد.قابل توجه است که در ترم گذشته دروس تمام دانشجویانی که غیبت بیش از حد مجاز داشته اند توسط شورای مربوطه بررسی و حذف گردید.

۴-به هنگام انتخاب واحد به برنامه امتحانات پایان ترم به صورت دقیق توجه نمایید، زیرا تغییر تاریخ امتحانات پایانی امکان پذیر نمی باشد.

۵-برای هرگونه سوالی در مورد اساتید، نحوه تدریس، رشته و دروس بایستی فقط با مدیرگروه خود تماس برقرار نمایید.

۶-دانشجویان گرامی کلیه اطلاع رسانی های اداره آموزش در کانال ایتا و سروش به نشانی (amoozesh_maaref) انجام می گیرد، لذا الزامی است که همه دانشجویان عضو کانال گردند

دانشجویان گرامی درصورتی که در ورود به سامانه آموزش آنلاین و آفلاین مشکل دارید چارت ذیل را دنبال فرمایید

۱-نام کاربری و رمز ورود را می زنم ولی وارد سامانه نمی شود:

• رمز ورود و نام کاربری اشتباه وارد کرده اید
  • سه بار وارد کردن نام کاربری و رمز ورود موجب مسدود شدن سامانه به مدت ۲۰ دقیقه می گردد
  • چنانکه نام کاربری و رمز ورود صحیح است تمام مرورگرهای خود را بسته و مجدد وارد سامانه شوید

۲-صدای استاد را ندارم

• ابتدا از درست بودن سخت افزار صوتی سیستم خود مطمئن شوید
  • یکبار از سامانه خارج و مجدد وارد سامانه گردید

۳-میکروفن غیرفعال است

• ابتدا از درست بودن سخت افزار صوتی سیستم خود مطمئن شوید
  • هنگام ورود به سامانه گزینه میکروفن را انتخاب نمایید
  • درصورت قطع بودن همچنان میکروفن از استاد بخواهید میکروفن شما را فعال نمایند

۴-فایل های بارگزاری شده در سامانه آفلاین مسیر ذیل را دنبال نمایید:

((آموزش غیرحضوری-آموزش آفلاین-نیمسال تحصیلی…-مشاهده-فایل درس مربوطه-گزینه نمایش فایل را بزنید تا درس برای شما ذخیره گردد.

درصورتی که فایل درسی وجود ندارد به معنا آن است که مدرس مربوطه هنوز فایلی را بارگزاری نکرده است.

فیلم آموزش شرکت در کلاسهای آنلاین