با سلام و تبریک ایام و آرزوی سلامت و عافیت برای همه شما عزیزان به اطلاع می رساند؛ بر اساس بخشنامه معاونت محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری مورخ ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ مبنی بر برگزاری آموزش غیر حضوری، با توجه به شرایط خاص بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی لازم است دانشجویان به موارد زیر دقت نمایند.
۱. نیم سال تحصیلی جاری در شرایط فعلی به تصریح بخشنامه های وزارت علوم کماکان تا اطلاع ثانوی به شیوه غیر حضوری برگزار می شود.
۲. در حال حاضر آموزش به شیوه صداگذاری در کانال پیام رسان ایتا مربوط به اساتید ادامه یافته و در اولین فرصت آموزش به روش برخط (آنلاین) برگزار خواهد شد که به نحو مطلوب اطلاع رسانی خواهد شد.
۳. ضروری است دانشجویان، هماهنگ با اساتید نسبت به مطالعه مباحث و دروس در آموزش غیر حضوری اقدام نمایند.
۴. در صورت مساعد شدن شرایط و اعلان مسئولان بهداشتی کشور، اوایل تابستان می تواند زمان مناسبی جهت تشکیل ادامه کلاس ها به صورت حضوری باشد به ویژه کلاس های عملی دانشگاه.
۵. از نمایندگان کلاسها انتظار است هماهنگی های لازم را با اساتید و سایر دانشجویان کلاس در آموزش غیر حضوری داشته باشند.
۶. دانشجویان پاسخ کلیه پرسش های خود را فقط از مسئولین مربوطه به شکل تلفنی دریافت نمایند و در حد امکان از مراجعه حضوری با توجه به آسیب های احتمالی خود داری نمایند.
۷. شیوه و تاریخ برگزاری امتحانات متعاقبا اعلام خواهد شد.
از درگاه خداوند رئوف برای همه شما سلامت و سعادت مسئلت می کنیم.

روابط عمومی دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان