“بسمه تعالی”
رحلت مردان حق، از بند عالم رستن است
زین خراب‌آباد، بر محبوب خود پیوستن است…

نیمه دی ماه، سالگرد ارتحال یادگار معنوی شهر اصفهان نمونه‌ای بارز از محبّان اهل بیت علیهم السلام و نیکوکار نامدار حاج شیخ مهدی مظاهری رحمت الله علیه است.
سالکی که نوایِ نیایشش روحی تازه به جان شنوندگان می‌دماند و گمگشتگان با نوایِ نیایش و ستایشش راه خانه حقیقت را پیدا می‌کردند.
در طول تاریخ همیشه انسان‌های بزرگی پیدا شدند که با همت‌های والای خود آستین همت بالا زده و کارهای خیر بسیاری را انجام داده‌اند. نکته‌ی حائز اهمیت در خصوص شخصیت مرحوم حاج آقا مهدی مظاهری(ره) این است که ایشان به یک کار خیر و یک موضوع در کار خیر نپرداختند و ابعاد گوناگونی از کار خیر را دنبال کردند.
بنا به فرموده مقام معظم رهبری قُلۀ کارهای خیر و اجتماعی این عالم پارسا تأسیس دارالقرآن کریم و دانشگاه قرآنی با هدف تبلیغ دین مبین اسلام در شهر اصفهان است که تاکنون هزاران دانشجوی معلم و مبلّغ در این دانشگاه نورانی تحصیل کرده‌اند و منشأ خدمات شایانی برای کشور عزیزمان ایران و جهان اسلام شده اند.
روح پاک این عالم والامقام با ائمه اطهار علیهم السلام محشور باد.

پایگاه بسیج دانشجویی سردار شهید حسین آقادادی فرا رسیدن ششمین سالروز رحلت این واعظ شهیر و نیکوکار بزرگ را تسلیت عرض می‌نماید.

#یادگار_معنوی_اصفهان
#بسیج_دانشجویی_یادگار_امام