همایش مشترک دانشکده علوم انسانی دانشگاه دولتی شهرکرد و دانشگاه معارف قرآن و عترت با موضوع” ادبیات، فرهنگ و هنر آیینی” روز دوشنبه در سالن همایش های دانشگاه شهرکرد با حضور روسای دو دانشگاه، مسئول نهاد دانشگاه شهرکرد، مسئولان اداره ارشاد و پژوهشکده بختیار شناسی با رویکرد شعر آیینی و مذهبی استاد آداراب رئیسی بختیاری برگزار گردید.
در این مراسم دکتر علی عابدی رییس دانشگاه معارف قرآن و عترت به عنوان سخنران ویژه مراسم در موضوع “مرجعیت قرآن در ادبیات و همگرایی ساحت ادبی و ایدئولوژیک” سخنرانی نمود.
در این آیین بیش از ۵۰ مقاله در موضوع همایش ارسال شده که تعدادی توسط نویسندگان ارائه گردید.
دیگر سخنرانان مراسم استادان محترم آقایان دکتر پیرعلی ریاست محترم دانشگاه شهرکرد و دکتر جهانگیر صفری دبیر همایش بودند که اهداف اصلی همایش از جمله شعر آیینی بختیاری و اهمیت بختیاری شناسی را بیان کردند.