حديث روز [
پيامبر اكرم ( ص ) : هيچ بنده اي براي خدا چهل بامداد اخلاص نورزيد مگر اينكه چشمه هاي حكمت از دلش بر زبانش جاري شد بحارالانوارج67ص242
 ]
  • banner-1
  • banner-2
  • banner-3
  • banner-4
رحلت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدی مظاهری

رحلت جانگداز رياست محترم دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) حضرت حجت السلام و المسلمین حاج آقا مهدی مظاهری را تسلیت عرض مینماییم

به مناسبت تشييع (شنبه 8:30 صبح از مسجد سيد) و شركت در مراسم ترحيم ، كليه امتحانات (برادر و خواهر) روزهاي شنبه و يكشنبه 23 و 24 دي لغو ميگردد.

همچنين امتحانات لغو شده روز 23 دي در 7 بهمن و امتحانات لغو شده 24 دي در 8 بهمن در همان ساعات قبلي برگزار ميگردد.

پيام تسليت مقام معظم رهبري درباره رحلت حجت الاسلام و المسلمين مظاهري

درگذشت روحاني خدمتگزار و واعظ شهير حجت الاسلام آقاي حاج مهدي مظاهري رحمه الله عليه را به همه دوستداران و ارادتمندان و تربيت شدگان منابر مؤثر آن مرحوم و بالاخص به خاندان مكرّم و بازماندگان محترم ايشان تسليت عرض مي‌كنم. زمزمه معنوي دعا و نيايش آن مرحوم در شب‌هاي جمعه و سحرهاي ماه مبارك رمضان طي سالهاي طولاني در شمار يادگارهاي معنوي شهر عزيز اصفهان است و اميد است همواره برقرار باشد.

پيام تسليت حضرت آيت الله العظمي مكارم شيرازي

فقدان اسفناک دانشمند محترم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مهدی مظاهری(رحمة الله علیه) موجب نهایت تأسف گردید. آن فقید سعید از علما و خطبای معروف و موفقی بود که ده ها سال در اصفهان وسایر مناطق کشور، مجالس دینی و دعا را به خوبی اداره می کرد و موجب هدایت نسل جوان بود. خلوص نیت و علاقه و پشتکار آن فقید سعید موجب محبوبیت اجتماعی و موفقیت او در عرصه های مختلف بود علاوه بر اینها با تأسیس مؤسسات بسیار پربرکتی با کمک خیرین به کمک نیازمندان و اعتلای فرهنگ دینی می شتافت و گروه زیادی از مؤسسات خیریه ای و فرهنگی بهره مند بودند. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.اینجانب این مصیبت بزرگ را به همه اهالی محترم اصفهان مخصوصا به بیت شریف و فرزندان محترم او تسلیت عرض می کنم و اجر جزیل و صبر جمیل برای آنها از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

پيام تسليت رئيس جمهور حجت الاسلام و المسلمين روحاني

رحلت عالم پر تلاش و چهره ماندگار تبلیغ استان اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین آقای مهدی مظاهری، موجب تاثر فراوان شد. این روحانی خدوم، در طول عمر با برکت خود در کنار فعالیت‌های ارزنده آموزشی و تبلیغ معارف دینی و اهتمام خالصانه به ترویج آموزه‌های قرآنی و با انجام خدمات مختلف عام‌المنفعه، کارنامه پر باری از عمل خیر برجای گذاشت.اینجانب این ضایعه را محضر علما و فضلای حوزه‌های علمیه، شاگردان و دوستداران، مردم شریف استان اصفهان و بیت مکرم آن عالم وارسته تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات و همجواری با ائمه اطهار(ع) و برای عموم بازماندگان صبر مسالت دارم.

پيام تسليت حضرت آيت الله العظمي سبحاني

درگذشت عالم رباني، مبلغ والامقام حجت الاسلام و المسلمين آقاي حاج شيخ مهدي مظاهري (ره) را با كمال تاسف دريافت كردم. فقيد سعيد در قلمرو تبليغ بهترين مبلغ بود و در جهت خدمتگزاري به ايتام و محرومان و مستمندان پيشگام بود و آثار موجود در اين زمينه بهترين گواه بر دلسوزي بر چنين طبقه بود. نيايش و دعاي او در شبهاي ماه رمضان دلها را به سوي جهان ديگر متوجه مي‌كرد و نغمه‌هاي روحبخش او به جوانان روح ايمان و تقوي مي‌بخشيد.

ايشان مصداق اين آيه " ان الذين آمنوا و علموا الصالحات سيجعل لهم الرحمن ودا " مي‌باشند، مهر و محبت او در دل مردم اصفهان و كليه كساني كه بازماندگان او آشنا بودند بر اثر خدمات ارزنده تبليغي و خدمت صادقانه اوست به حق او مصداق اين فقره است " سيجعل لهم الرحمن ودا "

اينجانب اين ضايعه اسفناك را به مردم شريف اصفهان و حوزه علميه و روحانيت معظم بالاخص به بازماندگان تسليت مي‌گويم  و سخن خود را با اين جمله به پايان مي رسانم:

" سلام عليه يوم ولد و يوم مات و يوم يبعث حيا"

پیام تسلیت وزیر علوم، تحقيقات و فناوري

«انا لله و انا الیه راجعون»

درگذشت عالم ربانی، اندیشمند برجسته، خطیب توانا و اسوه خدمت و فضیلت، حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مهدی مظاهری را به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران اسلامی و به خصوص مردم بزرگوار و قدرشناس اصفهان تسلیت می‌گویم. از درگاه حضرت پروردگار برای آن فقید سعید، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان و بویژه خانواده معظم این مرحوم، صبر جمیل و اجر جزیل آرزمندم. خداوند متعال روح بلندش را با اولیاء الله محشور بگرداند؛ انشاءالله.

پژوهش

Untitled-2

Untitled-3

Untitled-1