حديث روز [
امام علي ( ع ) : دوستي و محبت را از دل بپرسيد ، چرا كه دلها گواهاني رشوه ناپذيرند غررالحكم ح 9431 ص 413
 ]
  • banner-1
  • banner-2
  • banner-3
  • banner-4

Page 1 of 2

فرم درخواست ثبت نام اوليه در دوره هاي كاردانی، كارشناسی، كارشناسی‌ناپيوسته و کارشناسی ارشد

1-داوطلبان لازم است به دين مبين اسلام، فقه شيعه و اصل ولايت فقيه، اعتقاد و التزام عملي داشته باشند.
2- به فارغ التحصيلان، مدرك رسمي كارشناسي و كارداني مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري اعطا مي شود.
3- محيط آموزشي اين دانشگاه براي برادران و خواهران بصورت مجزا ميباشد و رعايت مقررات، آيين نامه ها و ضوابط پرورشي دانشگاه براي كليه دانشجويان الزامي است.
4- با توجه به هدف اين دانشگاه در «تربيت نيروهاي كارآمد براي تبليغ دين»، استفاده از حجاب برتر(چادر مشكي ساده بدون طرح و مدل، مانتو و شلوار بلند با رنگ تيره،كفش ساده با رنگ تيره و همچنين عدم استفاده از هرگونه آرايش) براي كليه دانشجويان خواهر الزامي بوده و در غير اينصورت از ثبت نام يا ادامه تحصيل آنان در هر مرحله ممانعت بعمل خواهد آمد.
5ـ داوطلبان برادر موظف به رعايت ظواهر شرعي چهره و همچنين عدم استفاده از لباسهاي مروج فرهنگ بيگانه مي باشند. ضمناً كلاسهاي برادران معمولاً در اواخر هفته و بعدازظهرها تشكيل ميگردد.
6- اين دانشگاه با انتقال و مهماني دانشجويان خود به ساير دانشگاهها و موسسات آموزش عالي موافقت نمي نمايد. ضمناً كليه دانشجويان موظفند دروس پيشنياز تعيين شده توسط دانشگاه را بگذرانند.
7- كليه داوطلبان بايد از سلامت كامل جسماني و رواني، دارابودن قدرت تكلم، بينايي و شنوايي كامل برخوردار باشند.
8- داوطلبان رشته «تربيت معلم قرآن مجيد» بايد هيچگونه ضايعه عضوي كه مانع انجام وظيفه معلمي گردد، نداشته باشند.
9- حافظان كل قرآن كريم و نهج البلاغه از پرداخت شهريه دروس، معاف ميباشند.
10- اين دانشگاه براي دانشجويان ممتاز و واجد شرايط تا سقف 40٪ (چهل درصد) در شهريه وابسته، تخفيف در نظر ميگيرد و در صورت تخصيص وام دانشجويي به دانشجويان حايز شرايط، وام تحصيلي تعلق خواهد گرفت. همچنين كليه دانشجويان تحت پوشش بيمه حوادث دانشجويي خواهند بود.
11- دانشجويان غيربومي از خوابگاه (منزل استيجاري) استفاده نموده و دانشجويان ميتوانند از يك وعده غذاي دانشجويي استفاده نمايند.

قبول دارم.

نام (*)
نام خود را وارد کنید.
نام خانوادگی (*)
نام خانوادگی خود را وارد کنید.
جنسیت (*)
نام پدر (*)
نام پدر را وارد کنید.
تاریخ تولد (*)
تاریخ تولد را مانند نمونه وارد کنید.
روز/ماه/سال
استان محل تولد (*)
شماره شناسنامه (*)
شماره شناسنامه خود را به درستی وارد کنید.
کد ملی (*)
کد ملی را به درستی وارد کنید.
دین (*)
مذهب (*)
وضعیت نظام وظیفه
آخرین مدرک تحصیلی (*)
Invalid Input
نام رشته آخرین مدرک تحصیلی (*)
آخرین مدرک تحصیلی خود را وارد کنید
تاریخ فارغ التحصیلی آخرین مدرک (*)
روز/ماه/سال
آدرس (*)
تلفن محل سکونت (*)
شماره تلفن را بادرج پیش شماره وارد نمایید.
تلفن-پیش شماره
تلفن همراه (*)
انتخاب رشته مورد تقاضا برای ادامه تحصیل
انتخاب اول (*)