حديث روز [
امام علي ( ع ) : خداوند سبحان حقوق بندگانش را مقدم بر حقوق خود قرار داده وهر كه حقوق بندگان خدا را رعايت كند اين كار او را به رعايت حقوق خداوند هم مي رساند غررالحكم ح11039
 ]
  • banner-1
  • banner-2
  • banner-3
  • banner-4

Page 1 of 2

فرم درخواست ثبت نام اوليه در دوره هاي كاردانی، كارشناسی، كارشناسی‌ناپيوسته و کارشناسی ارشد

1-داوطلبان لازم است به دين مبين اسلام، فقه شيعه و اصل ولايت فقيه، اعتقاد و التزام عملي داشته باشند.
2- به فارغ التحصيلان، مدرك رسمي كارشناسي و كارداني مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري اعطا مي شود.
3- محيط آموزشي اين دانشگاه براي برادران و خواهران بصورت مجزا ميباشد و رعايت مقررات، آيين نامه ها و ضوابط پرورشي دانشگاه براي كليه دانشجويان الزامي است.
4- با توجه به هدف اين دانشگاه در «تربيت نيروهاي كارآمد براي تبليغ دين»، استفاده از حجاب برتر(چادر مشكي ساده بدون طرح و مدل، مانتو و شلوار بلند با رنگ تيره،كفش ساده با رنگ تيره و همچنين عدم استفاده از هرگونه آرايش) براي كليه دانشجويان خواهر الزامي بوده و در غير اينصورت از ثبت نام يا ادامه تحصيل آنان در هر مرحله ممانعت بعمل خواهد آمد.
5ـ داوطلبان برادر موظف به رعايت ظواهر شرعي چهره و همچنين عدم استفاده از لباسهاي مروج فرهنگ بيگانه مي باشند. ضمناً كلاسهاي برادران معمولاً در اواخر هفته و بعدازظهرها تشكيل ميگردد.
6- اين دانشگاه با انتقال و مهماني دانشجويان خود به ساير دانشگاهها و موسسات آموزش عالي موافقت نمي نمايد. ضمناً كليه دانشجويان موظفند دروس پيشنياز تعيين شده توسط دانشگاه را بگذرانند.
7- كليه داوطلبان بايد از سلامت كامل جسماني و رواني، دارابودن قدرت تكلم، بينايي و شنوايي كامل برخوردار باشند.
8- داوطلبان رشته «تربيت معلم قرآن مجيد» بايد هيچگونه ضايعه عضوي كه مانع انجام وظيفه معلمي گردد، نداشته باشند.
9- حافظان كل قرآن كريم و نهج البلاغه از پرداخت شهريه دروس، معاف ميباشند.
10- اين دانشگاه براي دانشجويان ممتاز و واجد شرايط تا سقف 40٪ (چهل درصد) در شهريه وابسته، تخفيف در نظر ميگيرد و در صورت تخصيص وام دانشجويي به دانشجويان حايز شرايط، وام تحصيلي تعلق خواهد گرفت. همچنين كليه دانشجويان تحت پوشش بيمه حوادث دانشجويي خواهند بود.
11- دانشجويان غيربومي از خوابگاه (منزل استيجاري) استفاده نموده و دانشجويان ميتوانند از يك وعده غذاي دانشجويي استفاده نمايند.

قبول دارم.

نام (*)
نام خود را وارد کنید.
نام خانوادگی (*)
نام خانوادگی خود را وارد کنید.
جنسیت (*)
نام پدر (*)
نام پدر را وارد کنید.
تاریخ تولد (*)
تاریخ تولد را مانند نمونه وارد کنید.
روز/ماه/سال
استان محل تولد (*)
شماره شناسنامه (*)
شماره شناسنامه خود را به درستی وارد کنید.
کد ملی (*)
کد ملی را به درستی وارد کنید.
دین (*)
مذهب (*)
وضعیت نظام وظیفه
آخرین مدرک تحصیلی (*)
Invalid Input
نام رشته آخرین مدرک تحصیلی (*)
آخرین مدرک تحصیلی خود را وارد کنید
تاریخ فارغ التحصیلی آخرین مدرک (*)
روز/ماه/سال
آدرس (*)
تلفن محل سکونت (*)
شماره تلفن را بادرج پیش شماره وارد نمایید.
تلفن-پیش شماره
تلفن همراه (*)
انتخاب رشته مورد تقاضا برای ادامه تحصیل
انتخاب اول (*)