حديث روز [
امام علي ( ع ) : هر سخني كه از دل برخيزد بر دل نشيند واگر فقط از زبان خيزد از گوش فراتر نرود شرح نهج البلاغه ج20ص287
 ]
  • banner-1
  • banner-2
  • banner-3
  • banner-4
بیانات مرجع عاليقدر حضرت آیت الله مکارم شيرازي

بخشی از بیانات مرجع عاليقدر حضرت آیت الله مکارم شيرازي (دامت بركاته)

در ديدار دانشجويان دانشگاه معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان92/2/26

بسم‌الله‌الرحمن الرحيم

makarem

حضرت امام هادی علیه السلام:

لو سلك الناس وادیا شعبا لسلكت وادی رجل عبد الله وحده خالصا بحار الانوار ، ج ٧٨، ص ٢٤٥

اگر همه مردم مسیری را انتخاب كنند و در آن گام نهند ، من به راه كسی كه تنها خدا را خالصانه می پرستد خواهم رفت .

- محیط دانشگاهتان الحمدلله محیطی است کاملا سالم ولی فردا ممکن است جایی بروید ببینید افرادی بی بند و باری هستند شما باید شجاعت داشته باشید محیط را عوض کنید.

- إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلاَئِکَةُ أَلاَّ تَخَافُوا وَ لاَ تَحْزَنُوا وَ أَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي کُنْتُمْ تُوعَدُونَ‌ (30) ﴿فصلت‏، 30

-  بر آنان که گفتند : پروردگار ما الله است و پايداري ورزيدند، فرشتگان فرود مي‏آيند که مترسيد و غمگين مباشيد، شما را به بهشتي که وعده داده بودند بشارت است.

- نه دنیا را بدون پشتکار به انسان می دهند نه آخرت را باید تلاش کرد زحمت کشید.

-  هر چه نیتتان خالص تر باشد خدا بیشتر کمک می کند

-   برای خدا درس بخوانید برای خدا قدم بردارید مطمئن باشید خدا به شما کمک خواهد کرد.

makarem3

-  من واقعا از زحماتی که برادران عزیزمان در دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) می‌کشند، تشکر می‌کنم معتقدم کار، کارمهمی است کانون بسیار پر برکتی است شما هر کجا می‌روید، مبلّغ این کار باشید و هر کدام از شما چراغی پر نور باشید محیط را با قرآن و اهل بیت روشن کنید...

روابط عمومي دانشگاه معارف قرآن و عترت (ع) اصفهان

اصفهان ، اتوبان شهيد خرازي